Familie

De Superkrachten van de wereld verzamelen? Op reis in de Wilde Bus? Het avontuurlijkste verjaardagsfeestje? Museum Volkenkunde is leuk voor het hele gezin! Voor elke leeftijd hebben we leuke activiteiten.


Logo The Tribe - Museum Volkenkunde

Verzamel de Superkrachten van de wereld!

Ga op ontdekkingstocht en verzamel alle Superkrachten in het museum. Als je de eerste vier krachten gevonden hebt krijg je een stoere tattoo! Bij elk bezoek aan het museum kun je meer krachten verzamelen en een hoger level bereiken. In totaal zijn er vier levels. Je krijgt bij elk level een langere tattoo met meer krachten. Dus: hoe vaker je komt, hoe hoger je level, hoe meer krachten en hoe groter je tattoo! Meer weten? Klik hier.


Speurtochten - Museum Volkenkunde

Kleur- en speurroutes

Kom lekker speuren en kleuren in het museum! Over elke zaal is er een speurroute voor kinderen tussen de 4 en de 6 jaar. Deze speurtocht kunnen ze daarna inkleuren in het Museumcafé of thuis.


De Wilde Bus - Museum Volkenkunde

De Wilde Bus

In dit fantasievoertuig reis je de hele wereld over. Van Afrika tot Azië en van Indonesië tot Noord-Amerika. De wilde bus is voor kinderen van twee tot zes jaar. Reis met ons mee!


MuseumDobbelspel - Museum Volkenkunde

MuseumDobbelspel

Werp jezelf door het museum heen met het spiksplinternieuwe MuseumDobbelspel, editie Wereldculturen.


MJU - Museum Volkenkunde

MuseumJeugdUniversiteit

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en ben je razend nieuwsgierig? Dan is de MuseumJeugdUniversiteit echt iets voor jou. Check de agenda.

 


Verjaardagspartijtje - Museum Volkenkunde

Verjaardagspartijtje

Wil jij een verjaardagspartijtje geven waar je vriendjes het nog jaren over hebben? Kom dan naar Museum Volkenkunde!

 


Vakantieprogramma - Museum VolkenkundeVakantieprogramma

In de schoolvakanties hebben we altijd speciale vakantieprogramma's voor kinderen. Bekijk het komende vakantieprogramma in de agenda.